[Afisz. Incipit:] Organizujemy Międzyzakładowy Reprezentacyjny Zespół Chóralny Budowlanych Wybrzeża. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o organizacji chóru pracowników budowlanych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Chóry; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne