Dar Tadeusza Rafałowskiego dla Miejskiej Biblioteki Publicznej w Gdyni W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia drzewo smagane wiatrem na tle wydm. U góry napis: Dar Tadeusza Rafałowskiego dla Miejskiej Biblioteki Publicznej w Gdyni. Sygn. aut. w obrębie kompoz.