Ex Libris Mariana Wojciechowskiego - Moździerz, Kazimierz Marcin (1918-1997).; Wojciechowski, Marian Jan. (1964)
Między pasami z różnymi ornamentami z ceramiki napis: Ex Libris Mariana Wojciechowskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.