Ex libris St. P. Koczorowskiego / invenit deline avit et sculps T. Cieślewski syn. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) ([wydawca nieznany], 1934)
Liczne budynki i bryły narysowane w bardzo ekspresyjny sposób. Napis na pasach rozrzuconych "zygzakowato", w lewym rogu łaciński napis i nazwisko twórcy.