Sopot Mistrzostwa Europy w powożeniu zaprzęgami czterokonnymi / fot. Z. Raczkowska. - Raczkowska, Zofia (1932-2013) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia mistrzostwa Europy w powożeniu zaprzęgami czterokonnymi, molo w Sopocie, ok. 1980 r.