Złość w relacji małżeńskiej : analiza początkowej fazy terapii pary z problemem zdrady małżeńskiej / Aleksandra Rutkowska. - Rutkowska, Aleksandra (psychoterapeuta)
Złość, małżeństwo, terapia, zdrada.