Ex Libris Bogusława Kukucia / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
W woreczku łąka z dmuchawcem, u dołu napis: Ex Libris Bogusława Kukucia. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.