[Afisz. Incipit] Cafe Mascotte Dancing od dnia 1 grudnia 1947 wystąpią artyści Operetki Łódzkiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach artystów z Łodzi oraz zespołu Boogie-Band.