Ex Libris J. J. Plambeck / Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1998)
Tłumek mężczyzn przed drzwiami domu, z którego okien wychylają się półnagie kobiety. U dołu napis: Ex Libris J. J. Plambeck, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.