[Afisz teatralny. Incipit] Późna miłość komedia Aleksandra Ostrowskiego w wykonaniu artystów Państwowego Teatru Ludowego w Warszawie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu 6-7.08.1955 r. w Teatrze Letnim w Sopocie.
Keywords: Teatr Letni (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.