Boek van Herber Blokland C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1968)
Przedstawia portret Czechowa. U dołu napis: A. P. Tsjechow, niżej lecący ptak i napis: Boek van Herber Blokland. Sygn. aut. w obrębie kompoz.