[Ingres biskupa Lecha Kaczmarka18 stycznia 1959 roku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia kardynała Stefana Wyszyńskiego klęczącego przed ołtarzem w Bazylice Wniebowzięcia Najświetrzej Marii Panny w Gdańsku za nim klęczy biskup Lech Kaczmarek, 18 stycznia 1959 roku.