Gottlieb Gabriel Weickmann Civitatis Gedanensis Prae-Consul Montanorum Administrator / Matthaeus Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1765)
Przedstawia portret w ujęciy 3/4 Gottlieba Gabriela Weickmanna.