[Afisz. Incipit:] Koło Ligi Kobiet w Gdańsku urządza dnia 12-go października 1946 roku ... w sali "Pod Grunwaldem" ... wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.