[Ekslibris] Daniela I Henryk Czarneccy / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1979)
Postument z napisem: Daniela I Henryk Czarneccy, na nim jajo, z którego wykluwa się ptak, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.