Program obchodu związany ze Świętem Odrodzenia. (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obchodach 21-22.07.1947 r. w Tczewie.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła