Przygotowanie zawodowe asystentów rodzin a realizowane przez nich działania : analiza związku w świetle danych statystycznych i wyników badań własnych / Marta Czechowska-Bieluga. - Czechowska-Bieluga, Marta
Słowa kluczowe: asystent rodziny, przygotowanie zawodowe.