Gerard Młyński wykańcza popularne pufy / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia mężczyznę tapicerującego puf w Spółdzielni Inwalidów "Kaszub", 1979 r.