Program uroczystości wręczenia sztandaru 20-temu Wejherowskiemu Samodzielnemu Dywizjonowi Artylerii Przeciwpancernej : w Wejherowie 29 czerwca 1947 r. ([s.n.], 1947)
Afisz z programem uroczytsości, które miały miejsce 28-29.06.1947 r. w Wejherowie.