Biernik wrogiem dopełniacza? : ograniczenie użycia dopełniacza na rzecz biernika w funkcji dopełniacza bliższego we współczesnej polszczyźnie / Beata Chachulska. - Chachulska, Beata
Słowa kluczowe: dopełniacz, biernik, spójność gramatyczna.