[Afisz. Incipit] Estradowa krótkometrażówka pt. Co z gwiazdami ? Występ artystyczny ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wydarzeniu w dniach od 12-18.12.1955 r. w Kinie "ZMP-owiec" we Wrzeszczu. Udział biorą: Janina Heine, Irena Jurkiewicz, Hanna Zawadzka, Jan Jurek, Eryk Kulm, Edward Ożana.