Książka Janiny Olszewskiej J. R. - Rerberg, Ivan Fedorovič (1892-1957) (1922)
Przedstawia amorka siedzącego z książką na postumencie na tle drzewa. U dołu napis: Książka Janiny Olszewskiej. Sygn. aut. w obrębie kompoz.