Wenn das Dach defekt [...] / Otto Nawrocki Dachdeckermeister. (s.n., 1924)
Druk reklamujący gdańską przedwojenną firmę dekarską, która znajdowała się w Danzig-Schidlitz (Gdańsk-Siedlce) Kirchenweg 1 (Kościelna).