Wenn das Dach defekt [...] - Otto Nawrocki Dachdeckermeister ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamujący gdańską przedwojenną firmę dekarską, która znajdowała się w Danzig-Schidlitz (Gdańsk-Siedlce) Kirchenweg 1 (Kościelna).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Przemysł budowlany -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.