S.N. Małachowski Prezes Senatu Xięstwa Warszawskiego Marszałek Seymu Konstytuc:. - Simon, Karol Antoni ( -1841) (1829)
Przedstawia Stanisłąwa Małachowskiego, z kartą Konstytucji Majowej w lewej ręce, w półpostaci 3/4 w lewo.