S.N. Małachowski Prezes Senatu Xięstwa Warszawskiego Marszałek Seymu Konstytuc:. - Simon, Karol Antoni ( -1841). (Poznań i Berlin, 1829)
Przedstawia Stanisłąwa Małachowskiego, z kartą Konstytucji Majowej w lewej ręce, w półpostaci 3/4 w lewo.
Pod kompozycją tytuł.
Pod tytułem nazwa wydawcy.
Data wydania na podstawie bibliografii.
Katalog osobistości polskich i w Polsce działających, t.3, L-O
Keywords: Małachowski, Stanisław -- (1736-1809); Konstytucja; Grafika polska; Litografia