Ex Libris in + memoriam Antoni Brosz / Jan Agopsowicz. - Hasso-Agopsowicz, Jan (1915-1982) (1980)
Wazon z kwiatami, w głębi widok na wieżę kościoła, u góry napis: Ex Libris, u dołu w obramowaniu napis: in + memoriam Antoni Brosz.