[Afisz. Incipit] W dniu 12 listopada o godz. 10.00 odbędzie się z okazji Międzynarodowego Tygodnia Studenta ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o akademii 12.11.1950 r. w Państwowym Teatrze "Wybrzeże" z udziałem Studenckich Zespołów Artystycznych.