Gabriela Zapolska - Ich czworo / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 14.06.1975 r. na Scenie Kameralnej Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria Abdellah Drissi, scenografia Jadwiga Pożakowska, muzyka Andrzej Głowiński.