Bekanntmachung : Alle Waffenarbeiter. (Lüttich : [s.n.], 1915)
Odezwa do obywateli belgijskich okupacyjnych władz niemieckich z 27.01.1915 r. w sprawie posiadanej przez Belgów broni.
Tekst równol. w jęz. niem. i fr.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty