Spichlerze od strony Motławy / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1983)
Przedstawia widok ogólny na Wyspę Spichrzów od strony południowej z mostu nad Motławą będącego częścią Podwala Przedmiejskiego, widoczne spichlerze przy ul. Chmielnej, ok. 1985 r.