[Zaproszenie. Incipit] Akademicki Związek Sportowy ... ma zaszczyt zaprosić na Akademickie Mistrzostwa Polski Wyższych Szkół Pedagogicznych w lekkiej atletyce ... / Akademicki Związek Sportowy w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie na zawody, które miały miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu 7.05.1967 r.