[Zaproszenie. Incipit] Akademicki Związek Sportowy ... ma zaszczyt zaprosić na Akademickie Mistrzostwa Polski Wyższych Szkół Pedagogicznych w lekkiej atletyce ... - Akademicki Związek Sportowy (Gdańsk). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie na zawody, które miały miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu 7.05.1967 r.
Keywords: Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- 1945-1970.