Uwaga sportowcy! : Walne Zebranie Robotniczego Klubu Sportowego "Bałtyk" / Robotniczy Klub Sportowy "Bałtyk". ([s.n.], 1947)
Druk inf. o spotkaniu w celu reaktywacji klubu "Bałtyk", które odbyło się 20.04.1947 r.