[Afisz. Incipit:] Siostry Komorowskie artystki baletu Opery Warszawskiej Aleksander Wasiel ulubieniec radia i operetki Tadeusz Andrzejewski artysta Teatru Miejskiego w Gdyni Kazimierz Turewicz król rytmu i melodii ... oryginalny zespół jazzowy ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu, w którym także udział wzięli: Walerian Bikunt, Jarosław Czyński, Edmund Grochowski, Bogusław Klimczuk i Edward Zapaśnik.