Dwa głosy - Gorski, Konstanty (1868-1934). ([Warszawa], 1895)
Przedstawia otwarte okno, z którego widać w oddali wysoką wieżę i zarys innych budynków.
Pod kompozycją w prawym dolnym rogu sygnatura autora: KG.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Do tektury przyklejona pergaminowa osłona z umieszczonym na niej tytułem kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem adnotacja: "Kłosy".
Keywords: Malarze -- Polska -- 1900-1945.