[Gebr. Heydasch Wein- und Spirituosen-GrossHandlung Danzig]. ([wydawca nieznany], 1938)
Karta pocztowa firmy Gebr. Heydasch handlującej alkoholem, znajdowała się na Pfefferstadt 19/21 (dziś ul. Korzenna) w Gdańsku.