Widok z przedproży Długiego Targu na Ratusz Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta, widok z przedproży północnej pierzei Długiego Targu, 1987 r.