Widok z przedproży Długiego Targu na Ratusz - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta, widok z przedproży północnej pierzei Długiego Targu, 1987 r.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie