Twarze Władysława Broniewskiego : na marginesie "pamiętnika" i publicystyki / Paweł Majerski. - Majerski, Paweł (1968- ).
Słowa kluczowe: Władysław Broniewski, Legiony Polskie, dziennik, publicystyka, biografia.