Twarze Władysława Broniewskiego : na marginesie "pamiętnika" i publicystyki - Majerski, Paweł (1968- ). (2019)
Słowa kluczowe: Władysław Broniewski, Legiony Polskie, dziennik, publicystyka, biografia.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 65-66.
Streszczenie w języku angielskim i niemieckim.
Keywords: Broniewski, Władysław -- (1897-1962) -- biografie; Broniewski, Władysław -- (1897-1962) -- krytyka i interpretacja