Targ Węglowy : fragment fasady Dworu Artusa. (1966)
Przedstawia grupę ludzi stojących przed Fontanną Neptuna na Długim Targu, między nimi prawdopodobnie uhonorowani obrońcy Westerplatte, w tle fasada Dworu Artusa, 1966 r.