Święty Józef jako przykład twórczego cierpienia mężczyzny / Adam Rybicki. - Rybicki, Adam (1967- ).
1. Dlaczego "mężczyzna cierpiący"? 2. Ciemność wiary. 3. Służba bez chwały. 4. Cierpienie niezaspokojonych pragnień. 5. Upokorzenie ubóstwem.