Do Małopol-ski ! multimedialny informator o ofercie zimowej Małopolski. (Małopolska Organizacja Turystyczna, 2007)
Oferty turystyczne ośrodkow narciarskich, wyszukiwarka i mapa tras narciarskich, materiały filmowe dotyczące bezpieczeństwa w gorach i pracy GOPR.