[Afisz. Incipit] Uwaga! Marynarze P.M.H. mogą dokonać zakupu materiałów tekstylnych, eksportowych o wysokim gatunku w bogatym asortymencie za waluty obce ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o możliwości zakupu artykułów tekstylnych z września 1950 r. Sprzedaż materiałów prowadzi P.P.W Baltona Zaopatrywanie Statków w oddziałach w Gdyni i Gdańsku.