[Afisz. Incipit] Godzina 16 piątek 22 IV 1966 Turniej Żużlowy o Złoty Kask ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o turnieju. Organizator GKS "Wybrzeże" Gdańsk i GKS "Olimpia" Poznań. Miejsce zawodów: Stadion GKS "Olimpia" Poznań-Golęcin.