Ex Libris Helmer Fogedgaard A. K. - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007) (1960)
Przeplatające się trójkąty tworzące niby gwiazdę. Napis: wzdłuż krawędzi Ex Libris Helmer Fogedgaaqrd. Sygn. aut. w obrębie kompoz., ak 116.