Ex Libris Gerda Kraner K. V. - Kraner, Valter (1963)
Wśród fantazyjnych kwiatów, głowa z profilu. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Gerda Kraner. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod kompoz. ołówkiem autograf aut.