Verbesserte Muldenrost - Fränkel, Bergemann & Co. (Köthen : [s.n., 1930)
Druk reklamujący produkty niemieckiej, przedwojennej firmy Fränkel, Bergemann & Co.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Przemysł -- Niemcy -- 1900-1945 -- druki ulotne; Reklama -- Niemcy -- 1900-1945.