Uśmiech od morza. (Gdańsk : [s.n., 1958)
Afisz inf. o rewii w Hali Stoczni 12-13 grudnia ; wystąpili B. Bargiełowska, Cz. Szewczyk, H. Szwajcer.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Bargiełowska, Barbara -- (1934-2019).; Szwajcer, Henryk -- (1916-2006).; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne